Nikahtan önce ‘ev’lendiler!

Düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer'in 2.5 yıllık acısını kalbine gömüp yeniden aşık olduğunu ilk kez Şamdan Plus'ta okumuştunuz.

Nikahtan önce ‘ev’lendiler!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Murat Gezer, Emin Çiftçi ile 21 Temmuz 2016'daki düğünü son anda iptal olan ve yıllardır kalbini yeni bir aşka kapatan Nazlı Çarmıklı ile yaklaşık beş ay önce flört etmeye başlamıştı. Geçen ay aile arasında bir törenle nişanlanan aşıklar, arayı çok açmadan vuslata ermeye karar verdi. İki bayram arası düğün olmaz derler ama; ellerini çabuk tutmak isteyen aşıklar, tam tarihi belirlemese de Mayıs sonu, Haziran başı gibi yine aile arasında bir törenle nikah masasına oturacak. O dönemki pandemi şartlarına göre, nikah sonrası yakın arkadaşları ile minik bir düğün partisi yapmayı planlıyorlar.

Bu arada müstakbel çift, aşk yuvalarını da buldu. İstinye Park Residence, sitesinin 400 metrekarelik 6+1 dairelerinden birinde oturmaya karar veren çift, şimdilerde aşk yuvalarının dekorasyonu ile uğraşıyor. Bu kadar büyük bir daire seçtiklerine göre geniş bir aile olmayı planlıyorlar sanırım! Umarım bir ömür mutlu olurlar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.