New York’ta virüs kaptılar

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç ile kızı Esra Koç da, maalesef Covid-19'un pençesine düşen isimler kervanına katıldı!

New York’ta virüs kaptılar
Bülent Cankurt'un haberine göre; Geçen ay Caroline Koç, kızı Esra'yı da yanına alarak, hem iş hem de tatil yapmak için Amerika'ya uçmuştu. Önce Miami'ye gitmişler, Caroline Hanım orada bulunan ve Banu Yentür ile birlikte sahibi olduğu Haremlique Istanbul mağazasındaki işleriyle uğraşmıştı. Caroline Hanım, bir süre kaldıkları Miami'de işten arta kalan zamanlarda da kızıyla birlikte güneş ve denizin tadını çıkarmıştı.

Miami'den New York'a geçip tatile devam eden Caroline Hanım ile kızı Esra'nın orada Covid-19'a yakalandığını öğrendim. Kendilerini New York'taki evlerinde karantinaya alan anne-kız, şimdilik hastalığı hafif geçiriyormuş. Umarım böyle hafif bir şekilde de atlatırlar da, sağlık sistemi çok tartışılan New York'ta hastaneye gitmelerine gerek kalmaz…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.