Evlilikte ikinci kriz

29 Mayıs 2008'de Paris Türk Büyükelçiliği'nde nikah masasına oturan ünlü yemek yazarı Elif Edes Tapan ile iş insanı Okan Tapan'ın evliliğinin üzerinde yine kara bulutlar dolaşıyor!

Evlilikte ikinci kriz

Bülent Cankurt'un haberine göre; 2007 yazında Bodrum'da tanışan, Paris'teki nikahlarının ardından, Haziran'da da İstanbul Polonezköy'de 150 kişilik bir kır düğünü yapan çiftin evliliği, altıncı yıllarında sekteye uğramıştı. 2014'te evlerini ayıran, boşanma kararı almalarına rağmen resmi girişimde bulunmayan çift, evliliklerini kurtarmayı başarmıştı.

Öğrendim ki; çift, yedi yıl aradan sonra yine evliliklerinde kriz yaşıyormuş. Hatta benim gibi herkesin birbirlerine çok yakıştırdığı ikili, yine evlerini ayırmış. Yakın kaynaklar bu sefer durumun ciddi olduğunu ve barışmalarının zor olduğunu söyledi. Ancak çıkmadık candan ümit kesilmez derler ya; benim yine bir umudum var.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.