Miami’de ortaya çıktılar

Televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı, Eylül 2018'de Fransa'da nikah masasına oturduğu Şeyma Subaşı'dan 14 ayda boşanmıştı.

Miami’de ortaya çıktılar

Bülent Cankurt'un haberine göre; Boşanmanın ardından uzun süre hayatına kimseyi sokmayan Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerinin mutlu mesut gittiğini düşünürken, Instagram hesabından paylaştığı tüm fotoğrafları aniden silen genç sevgili, kafaları karıştırmıştı.

Hatta bu yüzden çiftin ayrıldığı düşünülmüştü. Survivor çekimleri için Dominik'te olan Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile ilk kez fotoğraf paylaştı da ayrılmadıklarını anladık. Sosyal medyada yapılan bu ifşanın ardından aşıklar Miami'de ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın özel uçağıyla Dominik'ten Miami'ye gelen aşıklar, şehrin ünlü açık hava alışveriş merkezi Bayside Marketplace'da bir arkadaşımın objektifine yakalanmış. Önce alışveriş yapan aşıklar sonra da bir restoranda oturup yemek yemiş.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.