Aşk da yok evlilik de!

Demet Şener ile Cenk Küpeli, hayattan beklentilerinin farklı olduğuna karar verdiklerini açıklayarak ocak ayında 19 aylık evliliklerini tek celsede bitirmişti.

Aşk da yok evlilik de!

Bülent Cankurt'un haberine göre; "Hayatımın en güzel hediyesi" dediği Cenk Küpeli ile bebek sahibi olmaya karar verdiklerini söyleyen Demet Şener'den bebek müjdesi beklerken, gelen sürpriz boşanma haberi benim gibi herkesi şaşırtmıştı!

Ancak beni asıl şaşırtan; ex çiftin tekrar evlenecekleri yolundaki dedikodular oldu. Dostça ayrıldıklarını biliyordum ama Cenk Küpeli'nin geçen hafta Demet Şener'in Nişantaşı'ndaki ofisine gitmesi ve Boğaz'da birlikte görülmeleri, bana da "Acaba mı?" diye düşündürttü. Doğrusunu ilk ağızdan öğrenmek için Demet Hanım'ı aradım. "Evet, görüşüyoruz ama tekrar evlenmek gibi bir planımız yok. Belki tekrar bir araya gelebiliriz ama şu an o bile söz konusu değil" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.