Meghan Markle, şimdi de yazdığı kitapla gündem oldu

İkinci çocuğuna hamile olduğunu duyurmasının ardından eşi Prens Harry ile birlikte ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e verdiği ses getirici röportaj nedeniyle gündemden düşmeyen Meghan Markle, şimdi de yazdığı kitapla gündem oldu.

Meghan Markle, şimdi de yazdığı kitapla gündem oldu

Oğulları Archie'nin doğumundan sonra eşi Prens Harry'ye yazdığı bir şiirden esinlenen ve bir baba ile oğulun hikayesini anlatan Markle'ın The Bench (Bank) adlı çocuk kitabı 8 Haziran'da piyasaya çıkacak.

Baba ile çocuğun ilişkisini yazan Markle, İngiliz basını tarafından, kendi babasıyla arasının bozuk olması ve eşi Prens Harry'yi babasıyla tanıştırmaması nedeniyle eleştirildi, durum 'ironik' olarak nitelendirildi.

ŞİİRİNDEN İLHAM ALDI
Markle, kitapla ilgili açıklamasında, "The Bench, Babalar Günü'nde eşime yazdığım bir şiir olarak başladı, bir ay sonra Archie doğdu. Şiir bu hikayeye dönüştü" ifadesini kullandı.

Christian Robinson'ın çizdiği illüstrasyonlarda, kraliyetten ayrıldıktan sonra askeri unvanları da elinden alınan Prens Harry'nin kamuflaj üniformayla resmedilmesi dikkat çekti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.