Aşı olmasına rağmen virüse yakalandı!

Ülkemizde Nisan ayında pik yapan koronavirüs vakaları, hükümetin aldığı tedbirler sayesinde ciddi oranda gerilese de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.

Aşı olmasına rağmen virüse yakalandı!

Hatta aşınızı olsanız bile tedbirli davranmaya devam etmelisiniz. Çünkü bu virüs, aşısını olanlara da bulaşabiliyor. İşte bunun en son örneği… Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un annesi Çiğdem Simavi, iki doz aşısını olmasına rağmen koronavirüse yakalandı. Yaklaşık bir ay Amerika'da kalan, yurda dönüp Göcek'te tekne sezonunu açan Çiğdem Hanım'ın en son yaptırdığı PCR testi pozitif çıktı. Çiğdem Hanım, yakınları tarafından Amerikan Hastanesi'ne yatırıldı.

Çok ciddi bir belirti hissetmese de tedbir amaçlı olarak hastanede gözlem altına alınan 82 yaşındaki Çiğdem Hanım, maalesef koronavirüsü çalışanlarına da bulaştırmış. Aşısını olduğu için muhtemelen fazla sorun yaşamadan bu virüsten kurtulacak olan Çiğdem Simavi'ye acil şifalar diliyorumz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.