Bülent Eczacıbaşı şaşırttı

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile eşi İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, çoğu sosyetik ismin aksine, 17 günlük tam kapanma sürecini İstanbul'daki evlerinde geçirmeyi tercih etmiş.

Bülent Eczacıbaşı şaşırttı

Bülent Cankurt'un haberine göre; Tatillerde genelde Bodrum Cennet Koyu'ndaki yazlıklarına giden Eczacıbaşı çifti, art arda kucaklarına aldıkları torunlarından uzak kalmak istememiş sanırım! Muhabir arkadaşım Soner Gömleksiz, Bülent-Oya Eczacıbaşı çiftini Bebek'te görüntülemiş.

Yanlarında, Nisan başında kendilerine ikinci torun mutluluğu yaşatan kızları Esra Eczacıbaşı Coşkun da varmış. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağında, evcil hayvan gezdirmenin serbest olması dolayısıyla ellerinde köpekleriyle sahilde dolaşan Eczacıbaşı çifti yasayı çiğnememiş tabii ama kızları Esra Hanım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim! Bu yüzden olsa gerek; Bülent Bey çok kızmış, bağırıp çağırıp fotoğraflarının silinmesini istemiş! Şimdiye kadar sesini bile yükselttiğini duymadığım Bülent Bey, geçen hafta annesi yaşındaki kadını yumruklayan Selim Hamamcıoğlu gibi beni çok şaşırttı! Bu pandemi herkesin huyunu suyunu değiştirdi. Bir an evvel şu virüsten kurtulsak da herkes normale dönse!!!

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.