1000 bisikletçi Boğaz'da yarıştı

Dünyanın önemli metropellerinde düzenlenen GranFondo adlı yol bisiklet yarışı İstanbul'a da taşındı ve pazar günü ilki gerçekleşti.

1000 bisikletçi Boğaz'da yarıştı

Turkcell'in ana sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Turkcell GranFondo'ya 15 ülkeden bin amatör bisikletçi katıldı.

Beykoz'dan startı verilen ve Boğaz'ın eşsiz güzellikleri arasında gerçekleşen Türkcell GranFondo'ya yarışçılar kadar seyirciler de büyük ilgi gösterdi. Yarışı izlemeye gelenler arasında, cemiyet hayatından birçok ünlü isim de vardı. Yarışı büyük bir keyifle izlediklerini söyleyen ünlü isimler, bir dahaki Türkcell GranFondo'ya yarışçı olarak katılmak istediklerini söyledi.



Turkcell GranFondo'nun sosyal sorumluluk yönü de vardı. Yarışmacılar ve yarışmacıları destekleyenler, pandemi döneminde vefat eden sağlık çalışanlarının çocukları için düzenlenen kampanyaya bağışta bulundu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.