Gönlünü aşka kapattı

Hande Demir, 2011 yılında ikinci kez nikah masasına oturduğu, üç çocuğunun babası Erdinç Acar'dan 10 Temmuz 2020'de anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Gönlünü aşka kapattı

Bülent Cankurt'un haberine göre; Arayı çok açmadan da eylül ayında inşaatçı Cevdet Taşçeken ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgilisi İzmir'de oturduğu için aradaki mesafe sorun olmuş, aralık ayında da ayrılmışlardı. Beş ayın ardından mayısta ilişkilerine ikinci bir şans veren aşıkların ilişkisinin yama tutmadığını, yine ayrıldıklarını duymuştum. Geçenlerde bir davette karşılaştığım Hande Hanım, Cevdet Taşçeken ile ayrıldıklarını doğruladı. Ardından da barışmalarının imkansız olduğunu söyledi.

Çok genç yaşta evlendiğini ve 17 yıl evli kaldığını söyleyen Hande Hanım, evlenmeyi hiç düşünmediğini, uzun bir süre bekar gezmekte kararlı olduğunu da ekledi. Söz konusu gönül işleri olunca büyük konuşmamak gerek. Bakalım Hande Hanım, gönlüne söz geçirebilecek mi…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.