Artık aşklarını gizlemiyorlar

İş insanı Berk Suyabatmaz, 481 gün evli kaldığı Burcu Esmersoy'dan boşandıktan iki ay sonra, Esmersoy'un arkadaşı Berrak Tüzünataç ile flört etmeye başlamıştı.

Artık aşklarını gizlemiyorlar

Bülent Cankurt'un haberine göre; Kasım 2019'da başlayan bu aşk, Haziran 2020'de bitmişti. Ardından adı Sevcan Yaşar'la da anılan Berk Suyabatmaz; şov dünyasından sosyeteye dönüş yapmış, şubatta Duru Turizm'in eski patronu Yusuf Duru'nun küçük kızı Gonca Duru ile flört etmeye başlamıştı.

Ancak daha önce başından iki evlilik geçen, bir evliliğinden iki çocuğu olan Gonca Duru, ilişkinin adını koyana kadar birlikteliklerini en yakın arkadaşlarından bile saklamıştı. Hatta mart ayında Miami'ye baş başa tatile giden aşıklar; yakınlarına, tek başlarına aşı yaptırmaya gittiklerini söylemişlerdi! Artık insan içine karışan aşıkların Bodrum'da tatil yaptığını duymuştum. Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, aşıkların birlikte ilk fotoğrafını çekmeyi başardı. Aylardır aşklarını niye gizlediler ve şimdi niye ifşa ettiler çok merak ettim doğrusu. Yoksa aşıklar için yeni bir evlilik mi görünüyor, bekleyip göreceğiz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.