Meghan Markle kararını verdi!

Meghan Markle ve Prens Harry, geçen yıl kraliyetteki görevlerinden ayrılarak, oğulları Archie ile birlikte ABD'nin California eyaletine taşındı.

Meghan Markle kararını verdi!

Çiftin 4 Haziran'da da Lilibet Lili Diana adını verdikleri bir kızları oldu. Ebeveynlik izninde olmalarına rağmen, attıkları her adım ve hayatlarındaki her yeni gelişme mercek altında olan çift, gelecek ay İngiltere'ye yapacakları olası ziyaretle gündemde. Çünkü 1997'de Paris'te geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Prenses Diana'nın doğum gününde, başkent Londra'da bir anıt açılışı gerçekleştirilecek.



KARAR VERDİLER
ABD'de yayın yapan bazı internet siteleri Meghan Markle'ın eşi Harry'yi gerginlik yaşamaması ve tek hissetmemesi adına yalnız bırakmayacağını iddia etti. Ancak JustJared'a konuşan kaynaklar, çiftin son kararını verdiğini ve Meghan Markle'ın törene katılmayacağını belirtti.

Meghan Markle, Harry'nin dedesi Prens Philip'in cenaze törenine gittiği günden beri aile ile ilişkilerin giderek daha kötü bir hale geldiğine inanıyor. Bu ortamda kocasının da bir daha ailesinin yanına gittiğinde yalnız olmasını istemiyor. Düşes buna rağmen kendi ziyaretinin başka krizler çıkarabileceği ihtimaline karşı ABD'de kalacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.