Bodrum’da aşka demir attılar

Nazlı Çarmıklı ile Murat Gezer, 4 Haziran'da Nazlı Çarmıklı'nın ailesinin Beylerbeyi'ndeki yalısının bahçesinde gerçekleşen törenle evlenmişti.

Bodrum’da aşka demir attılar

Bülent Cankurt'un haberine göre; Pandemi nedeniyle yurt dışına gidemeyecekleri için balayı programı yapmadıklarını söyleyen çift, geçen hafta rotalarını Bodrum'a çevirmişti.

Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, çiçeği burnunda çiftin fotoğraflarını çekti. Yeni evliler, meraklı gözlerden uzak denize girmek için tekneleri ile Demirci Koyu'na gitti, ancak Ersin'in objektifinden kaçamadılar! Çiftin fotoğrafları, buram buram aşk kokuyor. Hele tekneyle dönüş yolunda, Nazlı Hanım'ın eşinin dizinde yattığı fotoğraf çok romantik doğrusu. Yakınları, birbirlerine çok yakıştırdıkları çiftin ne kadar mutlu olduğunu anlata anlata bitiremiyordu. İşte bu fotoğraflar da bunun bir ispatı. Murat-Nazlı Gezer çiftinin aşkı azalmaz, artar ve hep mutlu olurlar inşallah.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.