Meghan Markle ve Prens Harry'nin oğlu Archie prens olamayacak

Prens Harry ve Meghan Markle’ın oğlu Archie, büyükbabası Prens Charles’ın gelecek monarşi planına göre asla prens olamayacak.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin oğlu Archie prens olamayacak

Daily Mail'in haberine göre, annesi Kraliçe Elizabeth'in ardından kral olarak tahta geçecek olan Prens Charles, sayısı şişirilmiş bir monarşi topluluğu için ödeme yapmak istemediğine inandığı İngiliz halkına karşı önemli kraliyet üyelerinin sayısını sınırlamaya kararlı.

YEDİNCİ VARİS AMA PRENS DEĞİL
Charles, oğluna, iki yaşındaki Archie'nin bir zamanlar doğuştan hakkı olan 'prens' unvanını almasını önlemek için önemli belgeleri değiştireceğini söyledi. Archie, şu anda tahtın yedinci varisi konumunda.

Kaynaklar, "Harry ve Meghan'a, Prens Charles kral olduğunda, Archie'nin hiçbir zaman prens olmayacağı söylendi" diye konuştu. Haberde, Sussex çifti ABD'de yaşamak için kraliyet görevlerini bırakmasına rağmen, haberlerin Prens Harry ve Meghan Markle için pek de iyi olmadığı belirtildi.

Kraliyetin bu bakış açısının, Harry ve Buckingham Sarayı arasındaki ilişkileri daha da kötüleştirdiği bildirildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.