İki çocuk kararı sonrası ödül!

Sürdürülebilir nüfus için çalışmalar yürüten Birleşik Krallık (BK) merkezli yardım kuruluşu Population Matters (Nüfus Önemlidir), kararları nedeniyle bu yıl ödülü Prens Harry ve Meghan Markle çiftine vermeyi seçtiklerini açıkladı.

İki çocuk kararı sonrası ödül!

Population Matters derneğinin sözcüsü "Sussex Dükü ve Düşesi, ailelerini iki çocukla sınırlamayı tercih ederek ve bu niyetlerini kamuoyuna açıklayarak çocukları için daha iyi bir gelecek sağlamaya katkı sunuyor ve diğer ailelere rol model oluyor" dedi.

"Daha küçük bir aileye sahip olmak Dünya üzerindeki etkimizi azaltır ve çocuklarımız, onların çocukları ve gelecek nesillerin hepsi için sağlıklı bir gezegende büyümek açısından daha iyi bir şans sağlar" diyen sözcü "Küçük bir ailenin de mutlu bir aile olabileceği fikrine katıldıkları ve farkındalık sahibi bu kararı aldıkları için Dük ve Düşesi takdir ediyoruz" diye konuştu.

Prens Harry daha önce British Vogue dergisine kendisi ve Meghan'ın en fazla iki çocuk yapacağını söylemişti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.