''Irina, Kanye’yi arkadaşça seviyor''

Kim Kardashian'dan boşanma aşamasında olan Kanye West ile Irina Shayk’ın birlikte olduğu söylentisi, geçen ay ünlü şarkıcının doğum gününü birlikte Paris'te kutlama görüntüleriyle ayyuka çıkmıştı.

''Irina, Kanye’yi arkadaşça seviyor''

35 yaşındaki Rus model ile 44 yaşındaki Amerikalı rap'çi, ilişki durumlarıyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, kaynaklar ikilinin sadece arkadaş olduğunu öne sürdü. Bir kaynak, Irina Shayk'ın Kanye West'e karşı duygularını anlatırken, "Irina, Kanye'yi arkadaşça seviyor ve onunla bir ilişki yaşamak istemiyor" dedi.

Aynı kaynak, Irina ve Kanye ikilisinin birlikte Paris'e gitmesi sorulduğunda ise, "Irina, Kanye'nin partisine bir arkadaşı olarak gitti. Orada 50 kişi daha vardı" diye yanıt verdi. "Irina şu anda biriyle anılmak istemiyor" diyen kaynak, Shayk için, "Yalnız olmaktan memnun" ifadesini kullandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.