Yılın en renkli günleri başlıyor

Yaz aylarında burçları neler bekliyor, burçlar, kimleri, nasıl etkileyecek? Bu soruların cevapları Astrolog Zeynep Turan’ın yorumlarında...

Yılın en renkli günleri başlıyor

ZEYNEP TURAN

Hazır mıyız? Hızlı, cesur ve coşku dolu bir yaz kapımızda. 2021 yılının en renkli aylarından geçeceğiz. Gezegenler karanlıktan çıkarken bizler de özgürlüğün tadını çıkaracağız. Bu arada gelip geçici bir özgürlük olmayacak. 2021 yaz ayları, yorgunluğu, gelecek kaygısını ve uzun zamandır yaşadığımız köşeye sıkışmışlık duygusunu bertaraf edecek. Yaz tatili, 7'den 70'e hepimizi ilgilendiren bir süreç. Hele içinde özgürlük de olunca kimse kontrollü ve kısıtlı davranmak istemeyecek. Bu yaz ise dolu dolu geçecek. Hakkınızda konuşulanlar, beklemediğiniz dedikodular ve niceleri masaları aşındıracak. Sosyal medya paylaşımları artacak, kuralcılar kurallarını bozacak, değişmez dedikleriniz sizi şaşırtacak.

KOÇ
Yakın çevreniz ile yaşadığınız sorunları ortadan kaldırmanız için fırsatlar çıkacak. Kalp kırıklıklarınızı da geride bırakacaksınız. Küs olduğunuz arkadaşlarınızla aynı organizasyonda olmak, "Benim de umurumda değil" mesajını vermenizi sağlayacak.

BOGA
"Nasıl böyle oldu" sorularıyla kendinizi yediniz bitirdiniz. Şimdi merhametinizden sıyrılıp, arkanıza yaslanıyorsunuz. Hakkınızda konuşanların, bu yaz birbirlerine düşüp küsmelerini kahvenizi yudumlayarak seyretmeyi tercih edeceksiniz. Asaletinizden ise ödün vermeyecek, sizi birtakım olaylara çekmeye çalışanlara "O eski bendim" diyeceksiniz.

İKİZLER
Sosyal medya kurdu ikizler, gezelim görelim, yiyelim içelim ve doyana kadar yaşayalım'cılar! Bu yaz telefonu elinden düşürmeyip hayatını deşifre ederken biraz daha dikkatli davranmakta fayda var. Kimlerin nelerle kapınıza geleceği aşikar...

YENGEÇ
Gölgede kalmış duvarlarınızı aydınlatma vakti geldi. Yeni aşklar, yeni yerler, yeni ortamlar... Kendinizde dahil, tepeden tırnağa her şeyi değiştiriyorsunuz sevgili Yengeç burçları. Yüreğinizin götürdüğü yere giderken biraz daha sağduyulu olmaya çalışmanız gerekebilir.

ASLAN
Bir kibrit misali tüm kurallarınızı yıkacaksınız hem de kendi ellerinizle! Ödün vermeyeceğinizi düşündüğünüz dayatmacı kişiliğiniz ve kurallarınızı tek kalemde siliyorsunuz.

BASAK
Aristokrat yapınızı rafa mı kaldırıyorsunuz yoksa? Evet, herkesi olduğu gibi kabul etmeye karar veriyorsunuz. Müdahale etmeyi de bırakacaksınız... Önce kendiniz için yaşamayı kafanıza koyacaksınız sevgili Başaklar.

TERAZİ
Hızlı, cesur ve korkusuz davranacaksınız. Özelikle de ağustos ayında... Detaylı plancılığınız ile geleceğinizi inşa etme telaşınız yerini rehavet ve dinlenmeye bırakacak. Eşe dosta zaman ayırırken sorunlarını yüklenmemeyi ilke edineceksiniz.

AKREP
Dün ektiğiniz bir tohum, yarınlarınızda çiçeklenecek gibi duruyor. Her adımınız, konuştuğunuz her şey duvarları es geçerek yayılıyor. Sizin kulağınıza gelenler de bir hayli tat kaçırıcı olacak ama dik duruşunuzu bozmayacaksınız.

YAY
"Kimse önüme çıkamaz, yeni rotalar listem hazır bile" sağı solu duymadan, kim ne demiş bakmadan yola çıkıyorsunuz. Sosyal medyanın aklınıza bir an düşmeyeceği kadar huzurlu bir yaz hayali içerisindesiniz.

OĞLAK
İkili ilişkiler, iş hayatı, ailevi meseleler... Ardı geldi mi arkası kesilmeyen bin türlü konunun arasından sıyrılmanın hafi fl iği mi o? Kendinizi değişime hiç bu kadar hazır hissetmemiştiniz. Sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanı daha da kıymetlendirmenin derdindesiniz, en güzel derdiniz diyebiliriz.

KOVA
Hep iş hep iş nereye kadar! Sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var. Yeterli motivasyonu henüz toplamadığınızı düşünüp kendinize farklı yaz planları yaparken yanı sıra harcamaları da artıracaksınız. Özellikle lüks tüketim bu ay sizi zorlayabilir.

BALIK
Bugüne kadar sezgilerinden ödün vermeyen bir balık burcuysanız, bu döngüde kimsenin ne düşündüğüne pek önem vermeyecek, ruhunuza iyi gelen bir tatil hediye edeceksiniz. İyi de yapıyorsunuz hani. Kendinizi çıkmazlara sokup derin düşünceler arasında boğulmaktan yorulmuştunuz zaten.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.