Reklam yüzü değil Türk dostu!

Şu anda dünyanın en zengin kişisi olan Bernard Arnault'un gelini Rus model Natalia Vodianova tam bir Türk dostu.

Reklam yüzü değil Türk dostu!

İki yıl önce Türk oteli Maxx Royal'in reklam yüzü olan ve her fırsatta da Antalya'ya övgüler yağdıran ünlü model, bu yaz da Bodrum'un gönüllü tanıtım elçiliğine soyunmuştu.

Vodianova, kurucusu olduğu The Naked Heart Foundation'ın bu yılki galasını, Bodrum'da düzenlemiş ve dünya jet-set'ini Bodrum'da toplamıştı. Vodianova'nın 23 Temmuz'daki Villa Maça Kızı'nda gerçekleştirdiği gala, günlerce jet-set'in gündeminden düşmemişti. Vodianova, bu kez de bir Türk mücevher markasının tanıtımına soyundu ve Ece Şirin'in kurucusu olduğu ve dünyaca ünlü yıldızları da etkisi altına alan Bee Goddess'ın reklamını yaptı.

Vodianova, önceki gün Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafın altına, "Yeni Bee Goddess küpelerimle aşk yaşıyorum" yazdı. Yanlış anlamayın, ünlü model bu paylaşım için hiçbir para almadığı gibi, aşk yaşadığı bu küpelere tam 50 bin 960 lira ödemiş.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.