Gündeminde aşk yok iş var

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, önceki gün piyasaya çıkan Şamdan Plus Dergisi'ne çok özel pozlar eşliğinde samimi açıklamalarda bulunmuş.

Gündeminde aşk yok iş var

Örneğin hayatının bu döneminde, aşk ve evliliğin gündeminde olmadığını söylemiş. "Açıkçası insan, hayatının bazı dönemlerinde aşk ve evlilik konularına çok kafa yoruyor. Olmalı mı, olmazsa ne olur, önemli olan ne gibi sorular soruyor. Ben hayatımın bu döneminde bu tarz konuları pek düşünmüyorum. Düşünmenin de bir anlamı yok. Akışa bırakıyorum sadece" demiş.

Hande Doğandemir, aşk aramıyor ama iş arıyor! Setleri ve sahneyi çok özlediğini söyleyen güzel oyuncu şöyle devam etmiş; "Ben tam bir işkoliğim, çalışmadan duramıyorum ama tabii doğru projelerle buluşmak önemli. Niyetim bir an önce setlere ve sahnelere kavuşmak." Ünlü oyuncu umarız, gündeminde olmayan aşka ve çok özlediği setlere bir an önce kavuşur.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.