Göcek’te plajda evlenecekler

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun Bettina Machler ile evliliğinden olan kızı Pia Hakko, 31 Ağustos 2016'da Kerim Yeşil ile evlenip yuvadan uçmuştu.

Göcek’te plajda evlenecekler

Bülent Cankurt'un haberine göre; Evlilik sırası şimdi de oğulları Can'a gelmiş. Evet; damatları Kerim Yeşil'in ardından, Hakko Ailesi'ne şimdi de bir gelin geliyor: Deniz Aktaş…

Nisan 2017'den bu yana flört eden aşıkların, mutlu beraberliklerini artık resmiyete dökmeye karar verdiklerini öğrendim. Pandemiyi de gözeten aşıklar, öyle büyük, şaşalı bir düğün yapmak yerine, ekim başında çok yakın arkadaşlarının katıldığı minik bir törenle evlenmeye karar vermiş. Mikonos'ta plaj düğünü yapan ablası Pia Hakko gibi plajda evlenmek isteyen Can Hakko ile müstakbel eşinin tercihi ise Göcek olmuş. Bu arada kızı Pia'ya dillere destan bir düğün organize eden Bettina Machler'in, oğlu için de müthiş bir düğün hazırlayacağına şüphem yok. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.