Capri adasını İstanbul’a taşıdılar

FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin'in 2 Nisan'da 5 yıldır flört ettiği avukat sevgilisi Yasemin Güçkan ile sessiz sedasız evlenip ikinci kez damat olmuştu.

Capri adasını İstanbul’a taşıdılar

Bülent Cankurt'un haberine göre; Mutlulukları dillerden düşmeyen aşıklar, Hüsnü- Ayşen Özyeğin çiftinin evinde minik bir törenle bir ömür mutluluğa "evet" demişti.

Pandemi nedeniyle öyle büyük bir kutlama yapmak istemeyen çiftin mutluluğuna, sadece anne-babaları ve kardeşleri şahitlik etmişti. Eğer vakalar azalırsa mayıs- haziran gibi çok yakın dostlarına düğün daveti vermeyi planlayan çift, altı ay rötarla geçtiğimiz cumartesi muradına erdi. Düğün davetinin adresi de, yine Murat Bey'in anne-babası Hüsnü-Ayşen Özyeğin çiftinin eviydi. Çiftin mutluluğuna şahitlik eden 110 kişiden biri olan yakın bir arkadaşım, Capri temalı düğünün güzelliğini anlata anlata bitiremedi. Herkesin birbirine çok yakıştırdığı Özyeğin çifti, umarım hep böyle mutlu olur.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.