Otelden sonra kulüp işletecek!

Eski eşi Ünal Aysal'ın kredi alabilmesi için ipotek ettirdiği Boğaz'daki oteli, Les Ottomans'ın icradan satılması üzerine 'işsiz' kalan Ahu Aysal, kendine yeni iş buldu!

Otelden sonra kulüp işletecek!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Ahu Hanım, bir briç kulübü açmaya hazırlanıyor. Ünlü iş kadını Aysal, briç kulübü işletecek. En keyif aldığı hobilerinden birinin briç olduğunu söyleyen Ahu Hanım, hobisini işe dönüştürmüş ve Bridge Akademi adını verdiği bir kulüp kurmuş. Akatlar'da yeşillikler içinde bir binada hizmet verecek briç kulübü için heyecanlı olan Ahu Hanım, bugünlerde kulübün son rötuşlarını yapıyor. Bu arada kulübün salonunun duvarına, esprili kişiliğini yansıtan kocaman bir resim yaptırmış.

Resimde, briç tutkularıyla tanınan Marilyn Monroe, Ömer Şerif, James Dean ve kendisi briç oynuyor. Resimdeki esprili bir ayrıntı da Marilyn Monroe'nun hile yapması… Kulübün, ünlü briççilerin buluşma yeri olacağına şüphem yok. Ahu Hanım'a başarılar diliyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.