Sosyetenin en mutlu çifti boşandı!

Mutsuz evlilik ve boşanma haberlerine ara verdim diye sevinirken, sosyeteyi şoke edecek bir boşanma haberi aldım!

Sosyetenin en mutlu çifti boşandı!

Bülent Cankurt'un haberine göre; 2009'da görkemli bir düğünle evlenen ve sosyetenin en mutlu çiftleri arasında gösterilen Didem-İzzet Antebi boşanmış!

Bir arkadaşım Antebi çiftini adliyede gördüğünü, yanlarında da avukatları Gülgün Çavuşoğlu ile Sibel Engin'in olduğunu söylediğinde, doğrusu boşanmak için orada olabilecekleri aklımın ucundan bile geçmemiş, 'Başka bir konu için adliyedelerdir' diye düşünmüştüm! Ama araştırınca öğrendim ki, ünlü çift boşanmaya gitmiş ve tek celsede de yollarını ayırmış.

İki yıl önce kalabalık bir arkadaş topluluğuyla, Komşu'da 10. evlilik yıl dönümlerini kutlayan, kızları Mila ve oğulları Moris Mert ile her zaman çok mutlu bir aile tablosu çizen çift, nasıl bu raddeye geldi anlayamadım! Şimdiye kadar boşanmalarına şaşırdığım çiftler olmuştu ama hiçbiri beni, İzzet-Didem Antebi'nin boşanması kadar şaşırtmamıştı. Ne diyelim ikisinin de yolu açık olsun.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.