Paper Moon’da kız istediler!

Hüsnü Özyeğin'in 'sağ kolum' dediği merhum bacanağı Tunç Çapa ile Gülsen Çapa'nın oğulları Ali Çapa'nın da başı bağlanıyor.

Paper Moon’da kız istediler!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Müstakbel gelin Müge Güçkan aileye uzak biri değil! Ali Bey'in kuzeni FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin'in eşi Yasemin Güçkan Özyeğin'in kuzeni. Gülsen Çapa, hafta sonu, Müge Güçkan'ı Allah'ın emri peygamberin kavliyle oğluna istedi. Fakat işin ilginci; Çapa Ailesi kız istemeye kız evine değil, Paper Moon'a gitti!

Kız isteme merasimi, İstanbul'un en ünlü İtalyan restoranı Paper Moon'da gerçekleşti. Gülsen Hanım, oğlu, kızları ve damadıyla restorana giderken Müge Güçkan da ailesiyle onları karşılamış. Benim kafama takılansa kahve ritüeli oldu! Müge Hanım, Paper Moon'un mutfağına girip, kendisini istemeye gelen Ali Bey'e tuzlu kahve yapmış mıdır? Yoksa çaktırmadan garsona Ali Bey için tuzlu bir espresso mu sipariş etmiştir!!! Evet, yanlış okumadınız…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.