Efsane Desa Günleri Başladı

Yaşamın her alanında kendini farklı hisseden moda severleri kendilerini bulabilecekleri tasarımlar ile buluşturan DESA’da indirim keyfi yepyeni fırsatlarla başladı.

Efsane Desa Günleri Başladı
"Efsane DESA Günleri"ne özel seçili deri giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar alışverişlerinizde, %50'ye varan indirime ek birinci ürüne %10, ikinci ürüne %30 ekstra indirim ile Desa'da kaçırılmayacak fırsatlar dönemi başladı.

'Farklıysa DESA' temasıyla hazırlanan Sonbahar-Kış Koleksiyonundan sevdiklerinize ve kendinize birbirinden şık ve kullanışlı deri hediyeler alırken daha çok indirim kazandıran kampanya desa.com.tr'de, DESA uygulamasında ve DESA mağazalarında sizi bekliyor.

Eğlenceli ve her haliyle farklı bir stil anlayışını yansıtan deri tasarımlara avantajlı fiyatlarla sahip olabileceğiniz koleksiyonda; sezonun en hit parçalarını bulmanız mümkün. Ayakkabı ve çantalarda klasik ve zamansız görünümler için kullanılan napa düz derilerin yanı sıra bu kış bütün dünya moda trendlerinde yerini alan parlak yüzeyli tasarımlar, kalın tabanlı loaferlar, kare burun ve farklı topuk boylarında çizmeler bu kış dolabınızın olmazsa olmazlarından.

DESA'da ayrıca bu kış tüm vitrinlerde baş gösteren deri puffer mont ve yelekler, deri blazer ceketler, deri pantolon, etek ve elbiseler yine Efsane Desa indiriminde sahip olabileceğiniz tasarımlar arasında yerini alıyor.

Deri aksesuarlar da şıklığınızın tamamlayıcısı oluyor. Deri cüzdan, kartlık ve anahtarlıklar, telefon kılıfları, eldiven, kemer ve ev aksesuarları yine Efsane DESA Günleri indiriminde stilinizi tamamlıyor.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.