Mivara Luxury Resort & Spa’ya prestijli ödül

Mivara Luxury Resort & Spa’nın lüks hizmetleri “mükemmellik mührü” ile ödüllendirildi.

Mivara Luxury Resort & Spa’ya prestijli ödül

2019 ve 2020 yıllarında Tripadvisor tarafından Traveller's Choice ve Mükemmellik Ödülü'ne layık görülen, 2021 yılında Tripadvisor kullanıcılarının oylarıyla belirlenen 'Best Of the Best' Ödülleri'nde Avrupa'nın en iyi 25 otelinden biri seçilen Mivara Luxury Resort & Spa, ödüllerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Mivara, dünyada lüks segment konaklama deneyimlerini değerlendiren ve uluslararası prestij ödüllerinden biri olan Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards 2021'de "Signum Virtutis" olarak bilinen "Mükemmellik Mührü" ödülünün sahibi olarak 2021'de aldığı ödül sayısını 3'e çıkardı. Mivara Luxury Resort & SPA Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, konuyla ilişkili açıklamasında "Fark yaratan ve en iyisini başarmaya odaklı olan çalışmalarımızın bu denli önemli bir ödül ile takdir edilmesi hem bizler hem de sektörümüz adına gurur kaynağı oldu" dedi.

Bodrum'un enerjisi üst düzey hizmet anlayışıyla birleşiyor

Kendine özgü mimarisi, doğanın içindeki konumu, fark yaratan hizmet anlayışıyla üst düzey konfor sunan Mivara Luxury Resort & Spa, standart odaların yanı sıra 80 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde jakuzili, özel teraslı, giyinme odalı, salon ve çift banyolu lüks süitleri ve her biri 700 metrekare büyüklüğünde, 9 yatak odalı, özel havuz ve bahçeli villalarıyla konuklarına Bodrum'un enerjisini her detayında yaşatıyor. Dahpne Spa'da özel imza terapilerin yanı sıra sofistike güzellik ve sağlıklı yaşam uygulamalarıyla arınma sağlayan Mivara Luxury Resort & Spa, gurme lezzetleriyle de dikkat çekiyor.

Her detayın düşünüldüğü odaları, bembeyaz kumsalı, uzun sahili, özel locaları ve gurme lezzetleri ile misafirlerine üst düzey konforu yaşattıklarını söyleyen Mivara Luxury Resort & SPA Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards "Mükemmellik Mührü" ödülü ile ilgili açıklamasında "Her yeni ödül ile gururumuz artıyor. Konuklarımıza eşsiz bir deneyim sunmak öncelikli hedefimiz. Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, dünyada lüks segment konaklama deneyimlerini değerlendiren ve uluslararası prestij ödüllerinden biri. Bu ödülü almış olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Bu ödülün arkasında işinin en iyisini yapmaya odaklanmış bir ekibin sıkı çalışmaları var. Dünya standartlarındaki tesisimizde lüks konaklamanın yanı sıra konuklarımıza her an özel hissettirmek için çalışıyoruz. Turizm sektörü için oldukça önem taşıyan bu ödülü kazanmamızda emekleri olan tüm ekibimize tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.