New York’a geri dönmeyecekler

Sosyetenin 'yaşsız' kadınlarından Ender Mermerci'nin büyük kızı Tansa Ekşioğlu ile eşi Can Ekşioğlu, 2017'de oğulları Mehmet ve Sinan'ın eğitimi için New York'a yerleşmişti.

New York’a geri dönmeyecekler

Bülent Cankurt'un haberine göre; 2003'te Olivier Reza ile evlenip New York'a gelin giden Tansa Hanım'ın kız kardeşi Yosun Reza'nın oturduğu apartmanda daire satın alan Ekşioğlu çifti, Kovid-19 salgınında sınıfta kalan Amerikan sağlık sistemine güvenmeyip, oğullarını da alıp yurda dönmüştü.

Nisan 2020'de İstanbul'a dönen Ekşioğlu çiftinin, New York defterini tamamen kapattığını öğrendim. İstanbul'da yaşama kararı alan çiftin çocukları, New York'taki okulları online eğitim verdiği için dersleri buradan takip ediyormuş. Ekşioğlu çifti, önümüzdeki dönemde çocuklarını İstanbul'da bir okula kaydettirecekmiş. İstanbul'da daha güvende ve mutlu yaşayacaklarını anlayıp, New York defterini kapatan çiftin bu kararı en çok Ender Mermerci'yi mutlu etmiş. E tabii kızı ve torunları artık dizinin dibinde olacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.