Kansersiz yaşam için çanta tasarladılar

Türkiye'de kadınlarda çok sık görülen meme kanserinin maalesef, sürdürülebilir çanta markası Jütsack'ın kurucu ortağı Zeynep Tarman'a da musallat olduğunu öğrendim.

Kansersiz yaşam için çanta tasarladılar

Bülent Cankurt'un haberine göre; Tarman Group'un patronu ve Pakistan Fahri Başkonsolosu Murat Tarman'ın eşi olan Zeynep Hanım, bir yandan tedavisine devam ederken bir yandan da ortağıyla birlikte Kansersiz Yaşam Derneği ile bir sosyal proje başlatmış.

Zeynep Hanım ve ortağı Doğal Mesudiyeli Kalaç, meme kanserinde erken teşhis konusunda farkındalık yaratmak için özel bir çanta koleksiyonu hazırlamış. Çantalar adeta kapışılmış, bir haftada hepsi satılmış. İkilinin bu sosyal girişimi, kadınlardan büyük ilgi görüp, destek olmak için arayıp soran ve teşekkür edenler olmuş. Zeynep Hanım'a büyük geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bu illetten kurtulur. Tabii yaptığı şeyler için de kocaman bir alkış…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.