Demi Moore, estetiği fazla kaçırdı!

Moda, Sinema, müzik dünyasının ünlüleri Londra'da gerçekleşen British Fashion Awards (İngiliz Moda Ödülleri) nde bir araya geldi.

Demi Moore, estetiği fazla kaçırdı!

Royal Albert Hall'da gerçekleşen ödül töreninde bütün konukların şıklık yarışı içerisindeydi. Gecenin en çok konuşulan konuğu ise 59 yaşındaki Demi Moore oldu. Moore, özellikle yüzünün farklı görünümüyle bir kez daha manşetlere çıktı.

ELMACIK KEMİKLERİ VE DUDAKLARININ GÖRÜNÜMÜ DİKKAT ÇEKTİ
Gece için gri-siyah karışımı pırıltılı bir kıyafet giyen Demi Moore'un yüzünün bu kadar çok dikkat çekmesinin nedeni ise yaptırdığı uygulamalar oldu. Daha genç olduğu dönemde bile yaş almayı yavaşlatmak için bütün imkanlarını kullanan üç çocuk annesi Moore'un, elmacık kemiklerinin aşırı belirginliği ve dudak bölgesinin görüntüsü dikkat çekti. Bütün bunlar da yıldızın gecenin en çok konuşulan kişisi olmasına yol açtı.

'KİM YAPTIYSA DAVA ETMELİ'
Demi Moore'un görüntüsü sosyal medya platformlarında da konu oldu. Bazı kişiler oyuncunun, geçen yıllara iyi direndiğini ve güzel göründüğünü savundu. Fakat Moore'u eleştirenler de çoktu. Bu görüşü savunanlar oyuncunun artık yaş almayı bilgece kabullenmesi gerektiğini belirtti. Bir kullanıcı "Demi Moore, yüzüne estetik uygulamayı yapan uzmanı dava etmeli. Bu kötü sonuçlanmış bir uygulama" diye Moore'un görünü hakkındaki görüşünü belirtti. Birçok kişi Moore'un eskiden çok hoş göründüğünü ama bu uygulamalar yüzünden artık bambaşka biri olduğunu ileri sürdü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.