Gerçek kahve lezzetinin adresi: Tchibo

16 yıldır Türkiye’deki kahve pazarını büyütmek için çalışmalar yapan Tchibo’nun yatırımları hız kesmiyor. Filtre kahve, kapsül ve espresso kahvede pazar liderliğini sürdüren Tchibo Türkiye’nin Pazarlama ve Ürün Direktörü Ceyda Kaptan, herkesi gerçek kahve

Gerçek kahve lezzetinin adresi: Tchibo

Tchibo, kahve odaklı yeni projelerle artık daha fazla kahve severle buluşuyor. Bu yeniliklerden bahseder misiniz?
Kahve tutkumuz ve benzersiz iş modelimizle 16 yıldır Türkiye'deyiz. 11 ilde yaklaşık 50 mağazamız var. Ayrıca internet mağazamızla Türkiye'nin her noktasına ulaşıyoruz. Farklı perakende modelimiz ve iş ortaklıklarımızla büyümeye, kahvelerimizin lezzetini daha fazla kahve severle buluşturmaya devam ediyoruz. En büyük tutkumuz, yeni projeleri hayata geçirmek. Buna en güzel örneklerden biri yeni atıştırmalık barımız Tchibo Coffee Break.

Tchibo Coffee Break fikri nasıl gelişti? Ürünün içeriği ve farklılığı neler?
Sağlıklı beslenme bilincinin artmasıyla kahvenin merkezde olduğu, lezzetli, besleyici ve besin değeri yüksek bir atıştırmalık bar geliştirmeye karar verdik. Ürünümüzde doğal meyve, kuruyemişler ve öğütülmüş kahve lezzetini buluşturduk. İçeriğinde en sevilen kahvelerimizden biri olan Privat Kaffee var. Atıştırmalığımızda katkı maddesi, glüten, şeker ilavesi ve tatlandırıcı yok. Protein, karbonhidrat ve lif içeriğiyle hem besleyici hem de vegan. Tchibo Coffee Break'lere mağazalarımızdan, internet mağazamızdan ve satış noktalarından ulaşılabiliyor.

2021 yılı Tchibo için açısından nasıl geçti?
2021 yılı zorlu pandemi koşullarında devem etse de, bizim için çok başarılı geçti, birçok keyifli projeye imza attık. İstanbul'da çok önemli lokasyonlarda üç yeni mağaza açtık. Çoklu kanal stratejimize satış ağımızı büyütmeye devam ettik, iş ortaklıklarımızı artırarak sürdürdük. Tüm bu çalışmalarla hem markamızı hem ürünlerimizi daha fazla görünür ve ulaşılabilir kıldık. Bağımsız araştırma şirketi raporlarına göre filtre kahve, espresso ve kapsül kahve kategorilerinde pazar liderliğimizi sürdürdük. Kampanyamızda; dünyanın en verimli topraklarından, en kaliteli kahve çekirdekleriyle oluşturulan gerçek kahve lezzetinin, müşterilerimizle buluşma yolculuğunu anlatıyoruz. Yeni reklam kampanyamızda gerçek kahve tutkumuzu müşterilerimize anlatmaya, müşterilerimizi Tchibo'nun gerçek kahve keyfini deneyimlemeye davet ettik.

2022'de gündeminizde ne gibi yenilikler var?
Gerçek kahve lezzeti bizim uzmanlık alanımız. Bu tutkumuzu daha fazla kahve severle paylaşmak için üretmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl da büyüme stratejimiz hem mağaza sayımızı ve satış kanalımızı artırıp zenginleştirme hem de kahve odaklı olacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.