Onun bisikleti var özel mi özel!

Boğaz'da, sosyetenin ünlü ismi Etel Baler'e rastladım; bisiklete biniyordu. Bisikletinin rengi ve üzerindeki "Etel" yazısı dikkatimi çekince merak edip sordum.

Onun bisikleti var özel mi özel!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Meğer dünyaca ünlü bir İspanyol bisiklet markası, bu elektrikli pembe bisikleti Etel Hanım'a özel üretmiş. Her şeyi Etel Hanım'a göre ayarlanan bisikletin en büyük özelliği ise sadece 8 kilo olması. Bisikletin bir de hikayesi varmış.

"Çocukken babam, Büyükada'da bineyim diye, Fransa'dan pembe renkli bir yarış bisikleti getirtmişti. O dönem, Türkiye'de eşi benzeri olmadığı için çok havalıydım. Çok özen göstermeme ve kilitlememe rağmen, evimizin bahçesinden çaldılar. Babam yenisini getirtmek istedi ama yine çalarlar diye istemedim. O zamandan beri pembe bisiklet içimde ukde kalmıştı. Ona eş değer bir bisiklet yaptırmak istedim. İspanya'da özel üretilen bisikletim üç ay önce geldi" diyen Etel Hanım, umarım bisikletini keyifle kullanır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.