Adele bir gecede 9 milyon lira kazanacak

30 albümüyle 2021 yılının en çok satan albümü unvanı alan Adele, bu hafta sonu başlayacağı Las Vegas performanslarında gecelik 500 bin sterlin (9 milyon 200 bin lira) kazanacak.

Adele bir gecede 9 milyon lira kazanacak

Son çıkardığı 30 albümüyle rekorlar kıran, dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından biri olan Adele, bu hafta sonu başlayacak olan Las Vegas'taki performans serisinde gecelik 500 bin sterlin (9 milyon 200 bin lira) kazanacak.

33 yaşındaki İngiliz şarkıcının sahne alacağı Caesars Palace Colosseum'daki müzik etkinliği için bilet fiyatları 700 sterlinden (yaklaşık 13 bin TL) başlıyor, 9 bin sterline (165 bin TL) kadar çıkıyor.

220 milyon dolarlık servete sahip olan Adele, Las Vegas performansları boyunca, geceliği 30 bin sterlin (553 bin TL) olan bir otel suitinde kalacak. Ünlü şarkıcıya, kaldığı süre boyunca bir uşak, yönetici asistanı, şoför ve güvenlik eşlik edecek. Adele ve misafirleri herhangi bir Caesars tatil beldesinde ücretsiz yiyip içebilecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.