Prens Charles'ın davetini geri çevirdiler

Prens Charles, oğlu Prens Harry ve ailesini İngiltere’ye davet ederek, geçen yaz dünyaya gelen torunu Lilibet’i ilk kez görmeyi istedi.

Prens Charles'ın davetini geri çevirdiler

İngiltere tahtının ilk varisi olan Prens Charles, haziran ayında California'da doğan torunuyla henüz tanışmadı.

DAVETİ REDDETTİLER
Mirror gazetesine göre, Noel öncesi gerçekleşen davet üzerine beklenen buluşma, Prens Harry ve Meghan Markle, kraliyet görevlerini bırakıp ABD'ye taşındıktan sonra yapılacak ilk aile buluşması olacaktı. Ancak Prens Harry, iki yıl önce kraliyet rollerini bırakarak vergi mükelleflerinin finanse ettiği polis korumasını kaybetmelerinin ardından, kişisel olarak finanse etmek istedikleri polis korumasının hükümet tarafından reddedilmesi yüzünden İngiltere davetini reddetti.

Harry hükümetin kararının yasalara uygunluğuna dair yargı incelemesi talep ettiğini açıkladı.

"CHARLES ÜZGÜN"
Kraliyet kaynaklarına göre Prens Charles, torunlarıyla görüşme şansını kaybettiği için büyük üzüntü yaşadı. Galler Prensi, bu görüşmeyi, Harry ve Meghan ile ilişkilerini düzeltmek için bir fırsat olarak görüyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.