Bir yastıkta tam 34 yıl

Son yıllarda ardı ardına gelen mutsuz evlilik ve boşanma haberleri maalesef hız kesmeden devam etse de; Ender-Gülşah Alkoçlar çifti gibi örnek gösterilen mutlu evlilikler de var.

Bir yastıkta tam 34 yıl

Bülent Cankurt'un haberine göre; Dile kolay…17 Ocak 1988'de dönemin belediye başkanı Bedrettin Dalan'ın kıydığı nikahla evlenen Alkoçlar çifti, önceki gün evliliklerinin tam tamına 34'üncü yılını kutladı. Yeşilçam'ın efsane ismi Hülya Koçyiğit ile eski milli futbolcu Selim Soydan'ın kızı olan bir dönemin çocuk yıldızı Gülşah Alkoçlar, evlendiğinde 19, Ender Alkoçlar ise 22 yaşındaydı. 20 yaşında büyük kızı Neslişah Düzyatan'ı, 25 yaşında küçük kızı Aslışah Demirağ'ı dünyaya getiren Gülşah Alkoçlar, 47 yaşında da büyükanne olmuştu. Alkoçlar çiftinin, Neslişah Düzyatan'dan Emir (6) ve Alara (4), Aslışah Demirağ'dan Cem (4 aylık) adında üç torunu var.

Yuva kurmayı 'evcilik oyunu' sanıp en küçük sorunda boşanmak isteyen gençler için iyi bir örnek oluşturan Alkoçlar çiftine, birlikte nice mutlu yıllar diliyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.