Düğünlerini planlamaya başladılar

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn, iki yıldır nişanlı olduğu Amerikalı oyuncu Nicola Anne Peltz ile evlenmeye hazırlanıyor.

Düğünlerini planlamaya başladılar

Bir süredir birlikte olan Amerikalı oyuncu Nicola Anne Peltz ve David - Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham pandemi yüzünden sürekli olarak ertelenen törenlerinin, önümüzdeki nisan ayında yapılmasını planladı. 22 yaşındaki Brooklyn ile 27 yaşındaki Peltz'in düğün programı ise şimdiden belli. Bazı ayrıntılar da basına yansıdı.

DÜĞÜN, GELİNİN MİLYARDER BABASININ MALİKANESİNDE
İlkbahar düğünü gelin Nicola Anne Peltz'in milyarder babası Nelson Peltz'in Florida'daki malikanesinde yapılacak. Nicola Anne Peltz, törende iki ayrı gelinlik giyecek. Bu gelinlikler de iddia edildiği gibi moda tasarımcısı olan Victoria Beckham'ın değil moda devi Valentino'nun imzasını taşıyacak.

ERKEK KARDEŞLERİ SAĞDIÇ OLACAK
The Sun gazetesinin haberine göre damat Brooklyn Beckham'a törende kardeşleri 19 yaşındaki Romeo ile 16 yaşındaki Cruz sağdıç olarak eşlik edecek. Beckham çiftinin tek kızı olan Harper Seven'ın ise gelinin nedimeleri arasında yer alması bekleniyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.