Yanında kalması için eşine yılda 10 milyon sterlin ödüyor

Monaco Prensi Albert'in yaşadığı bazı sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süre tedavi gören ve etkinliklere katılmayan eşi Prenses Charlene’e kraliyet görevlerini yerine getirmesi için 10 milyon sterlin verdiği söyleniyor.

Yanında kalması için eşine yılda 10 milyon sterlin ödüyor

Monaco Prensi Albert, 2021 yılında Güney Afrika'da ve ardından İsviçre'de bir klinikte tedavi gören eşi Monaco Prensesi Charlene'e kraliyet görevlerini yerine getirmesi için yılda 10 milyon sterlin veriyor.

YANINDA DURSUN DİYE ÖDEME YAPIYOR
Fransız basınında çıkan haberlere göre, Monaco Prensi eşi Charlene'nin özellikle kraliyet etkinliklerine katılmasını istiyor. Bu nedenle kendisine yılda 10 milyon sterlin verdiği ve Prenses'in bu nedenle yanında yer aldığı söylentiler arasında yer alıyor.

ANLAŞMA İMZALATTI
64 yaşındaki Prens'in eşi Charlene'e 'aşırı gizli bir anlaşma' imzalattığı ve onu yanında tutmak için ne gerekirse yaptığı iddia edildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.