Prensesten düğün hediyesi geldi!

Geçen ay iş insanı Mert Bayır ile evlenen yeni gelin Serra Türker Bayır'a, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Prenses Beatrice'den düğün hediyesi geldi!

Prensesten düğün hediyesi geldi!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Prenses, İngiltere Kraliyet Ailesi onuruna düzenlenen Royal Ascot At Yarışları'na, Serra Hanım'ın kurucusu ve tasarımcısı olduğu markasına ait bir çantayla katıldı.

Serra Hanım, eşi Edoardo Mapelli Mozzi ile yarışın açılışına katılan Prenses Beatrice'in dünya basınına yansıyan fotoğraflarında, elinde kendi çantasını görünce çok sevinmiş. "Bundan daha mutlu olamazdım" diyen Serra Hanım'a bu, Prenses Beatrice'den adeta bir düğün hediyesi gibi olmuş. Nasıl olmasın; Jessica Alba, Heidi Klum, Diana Kruger gibi dünyaca ünlü yıldızlardan sonra çantasını bir prenses de kullanmaya başladı.

Serra Türker Bayır, Prenses Beatrice'in çantasını kullanmasına ne kadar sevindiyse, ben de bir Türk markasının bu başarısından dolayı o kadar mutlu oldum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.