Yasemin Özilhan kıyafetlerini satın almıyor kiralıyor

Kıt kaynakların daha verimli kullanılması ve daha iyi bir gelecek için ortaya çıkan sürdürülebilir moda kavramı, 'ikinci el' ve 'kiralama' sektörünün de yıldızını parlattı.

Yasemin Özilhan kıyafetlerini satın almıyor kiralıyor

Bülent Cankurt'un haberine göre; Dünyamız için gelecek kaygısı taşıyanlar, özellikle gece kıyafetlerini kiralamayı tercih ediyor. Sosyetenin en ünlü isimlerinden Yasemin Özilhan da öyle yapmaya başladı. 'En Zengin 100 Türk' listesinin demirbaşı Tuncay Özilhan'ın gelini olan, İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Hanım, artık davetlere kiralık kıyafetlerle katılıyor.

Binlerce lira verip satın aldığı kıyafeti bir kere giyip gardırobuna kaldırmak istemeyen Yasemin Hanım'ın, geçen hafta katıldığı bir davette üzerinde yine kiralık bir kıyafet vardı. Üstelik hiç çekinmeden, kıyafetin kiralık olduğunu söyleyip sosyal medyadan paylaştı. Umarım sosyetiklere örnek olur.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.