Fatih Terim'den nostaljik paylaşım

68 yaşındaki teknik direktör Fatih Terim, eşiyle 40. evlilik yıl dönemlerini, 40 yıl önce çektirdikleri fotoğrafla kutladı.

Fatih Terim'den nostaljik paylaşım

1982 yılında Fulya Terim ile evlenen ve bu evlilikten iki çocuğu olan Fatih Terim, 40. evlilik yıl dönümlerini Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı.

İşte Fatih Terim'in paylaşımı: "40 yıl önce, 40 yıl sonra…Bazen şekerli bazen sade; yeri geldi sıcak yeri geldi soğumuş; zaman zaman uzakta, çoğu zaman yanı başında ama her zaman hayırlı ve hatırlı kahvemizi 40 yıldır paylaşıyoruz.
Beni 40 yılda daha iyi bir insan, baba, dede ve en önemlisi seven ve bağlı bir erkek yaptığın, içtiğimiz her kahveyi daha anlamlı kıldığın için teşekkür ederim.bBir 40 yılımız daha olsa veya yine hayata gelsem acısıyla, tatlısıyla yine kahvemi seninle paylaşmak isterim. 40. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun"

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.