Tanıtımı bedavaya getiriyor!

Yıllarca babası Cem Boyner'in şirketlerinin satın alma bölümünde çalışan Ayşe Boyner, üç yıl önce bu işi bırakıp kendi moda markasını yaratmıştı.

Tanıtımı bedavaya getiriyor!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Ayşe Hanım, bu işini o kadar çok seviyor ki, her şeyiyle ilgileniyor. Hatta koleksiyonlarının tanıtımı için modellik bile yapıyor. İlk yıldan beri markasının tanıtım kataloğu için objektif karşısına geçen Ayşe Hanım, 2022 ilkbahar/ yaz koleksiyonunu da kendisi tanıtıyor ama bu kez amatörce! Artık ne oldu bilmiyorum ama Ayşe Hanım, yaz koleksiyonunun tasarımlarını tanıtmak için profesyonel bir fotoğraf çekimi yaptırmamış.

Onun yerine, ayna karşısında kendi çektiği fotoğraflarla tanıtım yapıyor. Ayşe Hanım önceki gün yine işbaşındaydı. Mağazasında, yaz koleksiyonundan tasarımlarla ayna karşısında çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. Daha önce kendisi poz verdiği için model parası ödemeyen Ayşe Boyner, artık fotoğrafçı parası da vermiyor! Yani tanıtım işini bedavaya getiriyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.