Britney Spears geri döndü

Sam Asghari ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Britney Spears, evlenir evlenmez sosyal medya hesabını kapatmıştı.

Britney Spears geri döndü

Sam Asghari ile evlendikten sonra Instagram hesabını kapatarak hayranlarını endişelendiren Britney Spears, sosyal medyaya döndü. Spears, yeni malikanesinde yer alan havuzun başında renkli bikinisiyle objektif karşısına geçti.

PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM
Yıldız şarkıcı şu açıklamayı yaptı: "Henüz balayına çıkamadım... Aynı anda hem evlendim, hem de yeni bir eve taşındım. Bu, yapılacak en akıllıca şey değil. Çok garip, uyanıyorum ve her şey yeni... Yeni havuz, yeni mutfak, yeni yatak... Sanırım şoktayım! Bazı şeyleri çözüyorum... Kesinlikle dışarıda olmayı seviyorum ama aynı zamanda içeride olmayı da seviyorum. Değişim harika... 'Havalı' olmadığım için evet, paylaşmaya devam edeceğim. Bu beni yolda tutuyor. Havuzuma güzel bir dalış yaptım. Saçlarımı kestim ve kocam bana biftek yaptı... Hayat güzel..."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.