İlk defilesini Antalya Fashion Week'te yaptı

Ünlü modacı, ilk defilesinde 19 tasarımını 19 modelle tanıttı. Podyumda sergilenen koleksiyon, konuklardan bol alkış aldı.

İlk defilesini Antalya Fashion Week'te yaptı

MELİH TÜRK

Antalya'da, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Antalya Fashion Week 2022, muhteşem bir organizasyon ve davetle yapıldı. 7 modacının katıldığı Fashion Week'te en çok beğeniyi İstanbul'dan katılan ünlü modacı Pınar Kerimoğlu topladı. İlk defilesi ve Fashion Week organizasyonu için 2 ay boyunca tüm enerji ve birikimini ortaya koyan modacı Pınar Kerimoğlu, bu defileye özel olarak tasarladığı 19 modelini 19 mankenle podyumda sergiledi. Defileye katılan konuklar tarafından büyük alkış toplayan Pınar Kerimoğlu'na finalde eşi Yücel Kerimoğlu podyuma çıkarak gül demeti verdi. Modacının 'Rose Girl' adını verdiği ve 9 bin adet kırmızı gülden hazırladığı tasarımı defilede büyük alkış aldı.

Pınar-Yücel Kerimoğlu

Özlem Esra Adakul

Emine Aygün

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.