''Sağlıklı zayıflamak çok önemli''

Sektörde önemli bir yere sahip olan Dekolte Plus Güzellik Merkezi, İstanbul’dan sonra geçen yaz Bodrum Yalıkavak’ta ikinci şubesini açtı. Merkezin sahibi Ahu Karaduman, sundukları hizmetleri ve gelecek planlarını anlattı.

''Sağlıklı zayıflamak çok önemli''

Önce kendinizi tanıtır mısınız, örneğin hayatınızdaki en büyük başarınız nedir?
Hayatımdaki en büyük başarı; iş ile birlikte anneliği yürütebilmek. Herkes doğum yaptıktan sonra mesleğinde bir duraksama dönemi yaşarken, ben kızım Duru'nun doğumuyla birlikte işimi çok daha fazla büyütebilme şansına sahip oldum. Güzellik ve estetik alanında uzun yıllar farklı firmalarda çalışıp, işletme eğitimimi uluslararası sertifikalarla taçlandırdıktan sonra, İstanbul Bağdat Caddesi'nde Dekolte Plus Güzellik Merkezi'ni kurdum. 13 yıldır büyümeye devam ediyoruz. Geçen yaz da Bodrum Yalıkavak'ta ikinci şubemizi açtık.

Kliniğinizde verdiğiniz hizmetlerden bahsedebilir misiniz?
Merkezlerimizde, beslenme programlarından psikolojik danışmanlığa, alternatif tıp yöntemlerinden bölgesel incelme ve kas çalıştırmaya kadar sağlık ve güzellik adına her şey var. Alanında uzman kadromuzun rehberliğinde çözüm odaklı çalışma anlayışı ile hizmet sunuyoruz. Güzellik ve akademi bölümünde ise cilt bakımlarımız, anti-aging bakımları ve eğitimlerimiz yer alıyor.

Sağlık ve güzellik merkezinizin özellikleri neler?
Mesela diyete, spora rağmen karın ve göbek bölgenizde gitmeyen yağ probleminiz varsa, beslenme programınıza destek olacak bir şekilde zayıflama cihazlarını ekliyoruz. Bunu sadece zayıflamak diye düşünmeyin. Bunun bir ucu da sağlığa dayanıyor ve biz bütüncül yaklaşıyoruz. Kişiye özel uygulamalar yapıyoruz.

Yeni projeleriniz var mı?
Bodrum'daki şubemizden sonra bu sene akademiye ağırlık vermeyi düşünüyorum. Amacımız sektörün kalifiye personel sıkıntısını elimizden geldiği kadar çözmek. Bunun dışında aynı etik ve kalite düzleminde diğer şehirlerde ve yurtdışında şubeleşebilmek başlıca hedeflerim.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.