Kendinizi şımartın

Kendinizi şımartın

ŞERİF ERCAN

Regnum Carya Alia Beach, özgün mimarisi ve doğasıyla misafirlerine karmaşadan uzak, huzur dolu bir tatil yaşatıyor. Palmiye ağaçlarının gölgesindeki beach, Akdeniz'e yakışacak şıklıkta dekore edilen şezlong ve şemsiyeler ile güneşlenme imkanı sunuyor. Deneyimli şefler, Uzak Doğu, Akdeniz ve Latin mutfağı ve özgün mönüleriyle konuklara gastronomi şöleni yaşatırken, özenle seçilmiş kokteyl mönüsü ve tropikal meyve servisi ile tatilciler Antalya sıcağında serinleme imkanı buluyor. Kendinizi şımartmak isterseniz Regnum Carya Alia Beach, en doğru adreslerden biri.

KATAMARANLA İZOLE TATİL
Mavi yolculuğun bir kültür turizmi olduğu bilinciyle ve üst düzey memnuniyet felsefesi üzerine kurulan 'rudder & moor' markası, Türkiye'de özellikle batı ve güney sahillerinde misafirlerine benzersiz bir katamaran tatili deneyimi sunuyor. Ödüllü marka Lagoon Charter filosu ve ödüllü marina charter base'leri ile Fethiye ve Göcek destinasyonunda 10'dan fazla katamaranı bulunan rudder & moor, lüks, konforlu ve izole bir tatil imkanı sunuyor. Minimum 1 hafta kiralanabilen katamaranlarda kaptan, hostes ve aşçı da bulunuyor.

İKİ ÖDÜL BİRDEN
Türkiye'nin sanayileşme ve turizm hamlelerinde önemli bir rol üstelenen duayen iş insanı NG Topluluğu Kurucu Başkanı Nafi Güral, 'Türk turizminin Oscar'ı' olarak kabul edilen QM Awards 2021 ödüllerinden Kalite Yönetimi Yatırımcı QM Özel Ödülü'ne layık gürüldü. Turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels ailesinin en yeni üyesi NG Phaselis Bay, QM Best New Luxury Resort Ödülü'nü alarak başarısını tescilledi. Ödülleri, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür ve NG Phaselis Bay Genel Müdürü Cenker Yılmaz aldı.

KONFOR VE LÜKS BİR ARADA
Bodrum'un en gözde yerlerinden Yalıkavak'ta denize sıfır konumda yer alan Yalinn Hotel, yenilenmiş konsepti ile konfor ve lüksü bir arada sunuyor. Ayden Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gündoğan'ın sahibi olduğu otel, özel mimari tasarıma sahip 18 odası, özel beach'i ve ödüllü aşçıların özel hazırladığı mönüsüyle konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Ayrıca otel, haftanın 4 günü DJ eşliğinde happy hour partileri de düzenleyecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.