Sevgilisiyle aile tatilinde!

Geçen yıl vefat eden Carole Hakko ile 34 yıl aynı yastığa baş koyduğu Jeff Hakko, 2015'te herkesi şaşırtıp evlerini ayırmış, iki yıl sonra da boşanmıştı.

Sevgilisiyle aile tatilinde!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Uzun süre bekar gezen Jeff Hakko'nun üç yıl önce aşk orucunu bozduğunu, Demet Güngör ile yeni bir aşka yelken açtığını ilk Şamdan Plus'ta okumuştunuz. Çok ortalarda gözükmeyi sevmeyen aşıklar, yıllar sonra Bodrum'da ortaya çıktı; hem de maaile! Bodrum'da görevli arkadaşımız Ersin Al; Jeff Bey ve sevgilisi Demet Hanım'ı tekne tatilinde görüntülemiş.

İşin ilginç yanı, teknede, Jeff Bey'in kızı ve damadı Romina-Niv Garih, oğlu Allan Hakko ve onun sevgilisi Merve Oflaz ile torunları Alaia ile Gaia Garih'in de olması. Görünen o ki, Demet Güngör, Jeff Bey'in çocuklarından onay almış. Demet Hanım ile Jeff Bey, ilişkilerini resmiyete döker mi bilmem ama gayri resmi olsa da aile olmuşlar bile…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.