Turne yorgunluğunu Bodrum’da atıyor

Ülkemize yıldız yağmuru devam ediyor. İstanbul'un elitleri ve sanatçılarımız Komşu'ya gidedursunlar, dünyaca ünlü isimler ülkemize tatile geliyor.

Turne yorgunluğunu Bodrum’da atıyor

Bülent Cankurt'un haberine göre; Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Ronan Keating, 47 konserlik Avrupa turnesini bitirip yorgunluk atmak için ailesini de alıp Bodrum'a tatile geldi. Ünlü şarkıcının, eşi ve çocuklarıyla iki yıl önce de Bodrum'a geldiklerini ve bu kez iki hafta tatil yapacaklarını öğrendim.

Hatta bu yüzden ünlü bir otelin rezidans kısmında villa kiralamışlar. Bu arada Ronan Keating'in eşi Storm Keating de ülkesinde ünlü bir fenomen. Instagram'da 150 bine yakın takipçisi olan Storm Hanım, Bodrum'dan sürekli paylaşım yapıyor. 475 bin takipçisi olan Ronan Keating de, aile fotoğrafını paylaşıp altına; "Filtre yok, stres yok, güneş, eğlence, deniz ve aile var. Teşekkürler Türkiye" yazdı. Böyle güzel paylaşımların devamını bekliyoruz, iyi tatiller Keating Ailesi…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.