Düğün plajda değil dağda olacak

Bu yaz evlenecekleri konuşulan, Cem Hakko'nun Bettina Machler'den olan oğlu Can Hakko ile nişanlısı Deniz Aktaş'tan, yazın son ayına girmemize rağmen ses seda çıkmayınca, düğünlerini ertelediklerini sanmıştım.

Düğün plajda değil dağda olacak

Bülent Cankurt'un haberine göre; Ancak öğrendim ki, birkaç gün önce İspanya'dan tatilden dönüp evlenmişler bile! Can Hakko ile Deniz Aktaş, önceki akşam Cem Hakko'nun evinin bahçesinde kıyılan nikahla hayatlarını birleştirmiş. Kızı Pia'dan sonra oğlunun da mürüvvetini gören Cem Hakko'nun nikahta çok duygusallaştığı kulağıma geldi. Bu arada nikaha sadece aileler ve birkaç yakın dostları katılmış.

Genç çiftin, düğün için de arayı hiç açmayacağını ve önümüzdeki hafta evleneceğini öğrendim. Can Hakko'nun, ablası Pia Hakko Yeşil gibi plaj düğünü yapmak istediği ve hatta Göcek'te yer baktıkları konuşulmuştu. Ancak plajda değil dağda evleneceklermiş. Düğün de nikah gibi Cem Hakko'nun evinde olacakmış ama bu kez Bolu'daki dağ evinde… Umarım bir yastıkta kocarlar…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.