Şeyma Subaşı affetmedi!

Bir süredir ayrı olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkilerine yeniden başlayan Şeyma Subaşı, sosyal medyada kendisine yapılan yorumlar nedeniyle harekete geçti.

Şeyma Subaşı affetmedi!

Bir ayrılıp bir barışan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdi. Subaşı ve sevgilisi şu sıralar tatil yapıyor.

Şeyma Subaşı, sosyal medyada kendisine yapılan yorumlar nedeniyle harekete geçti. Şeyma Subaşı, kendi fotoğraflarını kullanarak oluşturulan birden fazla sosyal medya hesabını ihbar etti.

Hesaplarda kendisi hakkında ve kişisel haklarına yönelik çok ağır hakaretler ve montajlı paylaşımlar yaptıklarını ileri süren Subaşı, kullanıcıların tespit edilip, cezalandırılmasını istedi. Sabah'ın haberine göre, kolluk kuvvetleri tarafından olayla ilgili inceleme yapıldı.

Sosyal medya hesaplarının sahibi yöneticilerin kimlikleri tespit edildi. Tespit sonrası kadınların evlerindeki dijital materyallere el konuldu.

İncelemede, aynı kadınların ortak olarak birden fazla hesap açtıkları ve bu hesaplara aynı dijital materyaller üzerinden girdikleri, Subaşı, hakkında hakaret paylaşımları yapan hesaba aynı materyaller üzerinden defalarca kez giriş yapıldığı, söz konusu hesapların bilgi ve şifreleri hakkında notlar bulunduğu tespit edildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.