Vanessa Bryant o kişileri affetmedi!

Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın helikopter kazasında ölmesi sonrası açılan dava Los Angeles'taki bölge mahkemesinde başladı.

Vanessa Bryant o kişileri affetmedi!

İki yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant, eşi ve kızı Gianna'nın kaza alanında çekilen fotoğraflarını mahkemeye taşıdı.

Vanessa Bryant'ın açtığı davada konuşan avukat Luis Li, olay yerinde görev alan onlarca itfaiyeci ve 28 polis memurunun telefonlarında hatıra gibi çekilen fotoğrafların bulunduğunu vurgulayarak "26 Ocak 2020 her zaman Vanessa Bryant'ın hayatının en kötü günü olacak. Güvenlik güçleri ise bölgede gezip hatıra fotoğrafları çektiler. Resmen dayanılmaz bir yaraya tuz bastılar" açıklamasında bulundu.

Söz konusu fotoğrafların kişisel amaçlar ile çekildiğini iddia eden Li, müvekkilinin birgün bu fotoğraflarla karşılaşmaktan korktuğunun da altını çizdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.