2024 Oscar Ödülleri Güzellik Lookları

2024 Oscar Ödülleri moda dünyasına mercek tutması kadar güzellik ve saç trendlerine de yön veriyor. Gecenin 19 güzellik görünümünü derledik

2024 Oscar Ödülleri Güzellik Lookları

Hazırlayan: Gülçin İşler Fırat

Fotoğraflar: Getty Images


Bu yıl 10 Mart gecesi 96.'ıncısı gerçekleşen Oscar Ödül Töreni, ödül alan isimler, yapımlar kadar kırmızı halı görünümleriyle de gündeme oturdu. Hollywood starlarının stil seçimleri kadar makyaj ve saç görünümleri de hiç şüphesiz 2024 güzellik trendlerine yön verecek!


Margot Robbie'nin çabasız fönlü saçları, Poor Things filmindeki performansıyla "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar kazanan Emma Stone'nun fresh, doğal makyajı, Jennifer Lawrence'ın yokmuş gibi görünen bronz, şeftali tonlarındaki makyajı, Dune filminin oyuncusu Florence Pugh'ın bob kesim saçları...


Zendaya, Diana Kruger, Charlize Theron, Emily Blunt ve diğerleri... Oscar gecesinin kırmızı halısından geçen güzellik görünümlerine bakalım.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.